Beleving op locatie

Wij Maken

Met beleving op locatie bieden wij u een totaalconcept aan. Een compleet verzorgd evenement op uw eigen locatie voor een aantrekkelijke prijs per persoon, inclusief eten en drinken. Heeft u een relatieavond, personeelsfeest of andere gelegenheid? Wij bouwen uw locatie om tot een ware beleving.

Beleef het op uw locatie

Beleving op locatie is een flexibel concept waarbij we het voor u en uw gasten gemakkelijk maken. Wij zorgen ervoor dat uw locatie een ware beleving wordt voor één of meerdere avonden en zullen uw gasten verrassen. Naast de sfeervolle inrichting die uw gekozen locatie compleet van sfeer zal laten veranderen, krijgen uw gasten de kans om zelf een keuze te maken uit ons assortiment van eten en drinken. Zelfs de muziekkeuze kan door uw gasten zelf worden bepaald.

Inrichting en entourage

Uw ruimte wordt sfeervol ingericht met onder andere sta-tafels met krukken. Tevens wordt er een sfeervolle lounge hoek geplaatst bestaande uit loungebedden en voorzien van kussens in de door u gewenste kleur. Hierbij worden salontafels geplaatst voorzien van groendecoratie. Om de lounge compleet te maken worden er wit gestoffeerde fauteuils bij geplaatst. De ruimte wordt voorzien van groendecoratie waardoor de ruimte extra sfeer krijgt. U kunt kiezen uit de stijlen whiteline, steigerhout of design.

Eten & Drinken

Het concept beleving op locatie zorgt ervoor dat uw gasten informeel met elkaar in contact komen. Op verschillende punten op uw locatie zorgen we voor bijzondere hapjes. U moet hierbij denken aan houtoven pizza’s uit een echte steenoven, saté, gamba’s en aardappelkrullen op een stokje geserveerd vanuit een echte oldtimer HY bus, uw eigen salade shaken of Italiaans ijs scheppen uit een traditionele ijscoscooter. Ons eten en drinken neemt een bijzondere plek in binnen uw evenement.

Maatwerk

Beleving op locatie is een totaalconcept. Het is vanzelfsprekend mogelijk om het concept naar uw wens aan te passen of te verrijken. Ons concept kan geheel op maat worden aangepast.

Graag bespreken wij de mogelijkheden. Interesse? info@wijmaken.com