TV-Studio op locatie

Wij Maken

TV-Studio op locatie

Een spraakmakend TV programma in een compleet ingerichte TV-Studio, een deskundige, vlotte presentator, spraakmakende gasten en boeiende onderwerpen, dat is TV-studio op locatie. De afwisseling van de gespreksonderwerpen met eerder opgenomen beelden en live entertainment, maakt dat deze show zich moeiteloos laat voegen naar elk idee, wens of doel dat u voor ogen heeft.

Toepassingen

Ons format is voor verschillende doeleinden te gebruiken, zoals personeelsbijeenkomsten, productpresentaties, aandeelhoudersvergaderingen, ledenbijeenkomsten of een business to business event. Het format is flexibel inzetbaar op verschillende locaties en kan voor zowel kleine als grote groepen gasten worden ingezet.

Presentatie en entertainment

Over de inhoud van het programma denken we graag met u mee en komen desgewenst met passende voorstellen. We kunnen zowel de presentator, het entertainment als de ondersteunende beelden op schermen verzorgen. De presentator of presentatrice wordt aan de hand van de boodschap die u wilt overbrengen, zorgvuldig gekozen. U kunt rekenen op een professionele gastheer of gastvrouw.

Welkom bij

Wij willen uw gasten de opnames van een echte TV-show laten ervaren. Uw programma verdient natuurlijk een eigen titel. Verrassend & Dichtbij en Dynamisch en Interactief zijn onder andere titels van eerdere programma’s geweest.